Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Halma en ik ben Life Coach, ervaringsdeskundige en eigenaar van Halma Coaching. Ik ben een ambitieuze, spontane, empathische en enthousiaste dame met de droom om anderen te inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, een interessant boek te lezen, te dansen of om paard te rijden. ⁠

Ik ben afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht en de vakopleiding tot Life Coach, om mij vervolgens te specialiseren. ⁠
De afgelopen 12 jaar heb ik de nodige uitdagingen meegemaakt en werd mijn mindset en doorzettingsvermogen flink op de proef gesteld. ⁠

‘What doesn’t kill you, makes you stronger!’ ⁠

Daarom wil ik alles wat ik heb geleerd de afgelopen jaren inzetten om jou te begeleiden om jezelf te leren kennen, doelen te stellen en het leven te creëren wat jij voor ogen hebt!⁠

We hebben allemaal onze struggles, onzekerheden en belemmerende overtuigingen. De vraag is alleen: wil jij actie ondernemen om hier verandering in te brengen?

Laura Halma

Wat doe ik?

Ik leer anderen hoe zij steviger in hun schoenen kunnen staan om hun doelen te bereiken, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ik geloof dat inzicht in de basis, jouw basis, het allerbelangrijkste is om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. 

  • Wie ben jij?
  • Wat wil jij? 
  • Wat houdt jou tegen? 
  • En hoe ga je jouw doelen bereiken?

1-op-1 coaching

Of het nu een traject of strippenkaart koopt, samen zorgen we ervoor dat jij een sterke basis creëert. 

Soms wil je gewoon even je hart luchten of sparren met iemand, ook die mogelijkheid bied ik, omdat ik weet hoe fijn dat kan zijn.

Workshops

Workshops zijn er in veel soorten en maten; of het nu een zakelijke workshop, online workshop of een workshop met vriendinnen is. Ik zorg dat in een korte tijd veel nieuwe inzichten gecreëerd kunnen worden.

De fundamentele sleutel voor al het succes is actie.

Picasso

Mijn Waarom!

Voldoening

Ik haal heel erg veel voldoening uit het helpen en begeleiden van anderen om lekkerder in hun vel te zitten en hun doelen te behalen. Hun succes is mijn succes!

De maatschappij

Ik voel dat er nog zo'n grote drempel is voor millenials om op een coach af te stappen. Terwijl juist deze periode in het leven zo belangrijk is, je legt de basis voor je toekomst. Ik wil hier verandering in brengen. Ik wil die drempel verlagen zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Persoonlijke ervaring

Pesten, angst, belemmerende overtuigingen, onzekerheid en maatschappelijke druk, ik heb het allemaal gevoeld. Ik weet dus hoe mijn cliënten en deelnemers zich voelen. Door flink door te zetten en te investeren in mijzelf sta ik nu een stuk steviger in mijn eigen schoenen. Ik kan nu op tijd mijn gedachten en gevoelens herkennen, erkennen en er vervolgens iets mee doen, zodat ze mij niet meer in de weg zitten.