Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Halma en ik ben Team & Communicatie Coach en Trainer, ervaringsdeskundige en eigenaar van Halma Coaching. Ik ben een ambitieuze, spontane, empathische en enthousiaste dame met de droom om op grote schaal impact te maken. Ergens de volle potentie van benutten, dat is wat ik doe, voor individu en organisatie.

Ik ben afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht en de vakopleiding tot Life Coach, en daarnaast gecertificeerd DISC & Drijfveren Consultant. Sinds september 2021 ben ik aangesloten bij de NOBCO.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, een interessant boek te lezen, te dansen of om paard te rijden. ⁠

De afgelopen 11 jaar heb ik in veel bedrijven gewerkt en de nodige uitdagingen meegemaakt. Al vrij snel kwam ik er achter dat ik veel uitdaging en creativiteit nodig heb in mijn werk, maar ook dat ik een verschil wil maken voor (en met) anderen. Ondernemen zit in de familie en voor mij was dan ook de keuze snel gemaakt. 

Mijn visie? “Employees should not be a pon to achieve results, they should be the golden key.”

 

Laura Halma

"Laura is geduldig, luistert en geeft je goede feedback."
That's Called Strategy
"Laura is een betrouwbaar, open en integer persoon om mee samen te werken."
ROOT Lifestyle

Mijn Waarom!

Voldoening

Ik haal heel erg veel voldoening uit het helpen en begeleiden van anderen om lekkerder in hun vel te zitten en hun doelen te behalen. Hun succes is mijn succes!

De maatschappij

Ik voel dat er nog zo'n grote drempel is voor ondernemers om op een coach/trainer af te stappen. Terwijl een coach of consultant juist nieuwe inzichten kan geven waardoor betere resultaten kunnen worden behaald. Ik wil hier verandering in brengen. Ik wil die drempel verlagen op een praktische en duidelijke manier, zodat iedereen het beste uit zichzelf (en de onderneming) kan halen; ondernemer, manager of team.

Ervaringen

Zowel mijn persoonlijke ervaring als mijn zakelijke ervaring, in combinatie met mijn drijfveren zorgen er voor dat ik het gevoel had dat ik anderen kon helpen om resultaten te boeken met een mensgerichte aanpak.

Doordat ik zowel internationaal als nationaal veel ervaring heb mogen opdoen in veel verschillende organisaties heb ik de vaardigheid ontwikkeld om mij snel in te kunnen leven in een situatie, om snel verbanden te leggen en om te zien waar mogelijkheden liggen. In mijn tijd in Nederland, Engeland en de Verenigde Arabische Emiraten heb ik ook een flinke dosis mensen kennis ontwikkeld.

Als een ondernemer of team goed in zijn vel zit, resulteert dat in productiviteit en betere resultaten. Een win-win situatie!

De fundamentele sleutel voor al het succes is actie.

Picasso

Wat doe ik?

Ik begeleid ondernemers en teams om hun doelen te bereiken, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ik geloof dat zelfinzicht het belangrijkste is om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Daarom is dat ook de basis van al mijn diensten.

Al mijn trajecten zijn zowel intern als extern georiënteerd. Ik begin altijd door te kijken naar de individu(en) in een bedrijf, om vervolgens te kijken hoe met deze inzichten, kwaliteiten en talenten de dienstverlening kunnen verbeteren. Daarnaast kijk ik ook naar hoe dit kan bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen. 

Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Klik dan op een van onderstaande knoppen!